Evde sahte içki üretimi, cezaevinde bitti

Evde sahte içki üretimi, cezaevinde bitti

Konya'nın Akşehir ilçesinde polisin düzenlediği baskınla sahte içki üreten H.E. isimli şahıs yakalandı ve tutuklandı.

Konya'nın Akşehir ilçesinde, polis ekipleri tarafından yapılan başarılı bir operasyonla sahte içki üreten bir şahıs yakalandı. Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Nasreddin Mahallesi'nde bulunan bir evde sahte içki üretildiği yönünde gelen ihbarı değerlendirerek harekete geçti. Yapılan araştırma ve takibin ardından, H.E. isimli şüphelinin evine baskın düzenlendi.

Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama kararıyla gerçekleştirilen operasyonda, H.E.'ye ait evde yapılan aramada, satışa hazır halde çok miktarda sahte içki ele geçirildi. 0,5 litrelik 13 adet pet şişede yaklaşık 6,5 litre rakı ve 5 litrelik bir damacanada yaklaşık 3 litre viski bulundu. Sahte içki üreten H.E., gözaltına alındıktan sonra emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen H.E., yapılan değerlendirme sonucunda tutuklanarak Akşehir Cezaevine gönderildi. Bu operasyonla, devletin vergi kaybına neden olan sahte içki üretimiyle mücadele kapsamında önemli bir adım atılmış oldu. Emniyet güçleri, vatandaşların güvenliği ve kamu sağlığı için benzer faaliyetlere karşı kararlılıkla mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.