Ev hanımlarına emeklilik ve evlilik kredisinin detayları belli oluyor

Ev hanımlarına emeklilik ve evlilik kredisinin detayları belli oluyor

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısı, ekonomideki gelişmeler ve sosyal politikalar olmak üzere yoğun bir gündemle toplanacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak. Toplantıda, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısı ve bölgedeki gelişmeler ile memur ve emekli zammı başta olmak üzere ev hanımlarına emeklilik ve faizsiz evlilik kredisinin detaylarının da gündemde olması bekleniyor.

İsrail'in Gazze'deki masumlara karşı gerçekleştirdiği saldırılar, toplantının en önemli gündem maddesi olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İsrail'in saldırılarını kınaması ve bölge için kalıcı barış için Türkiye'nin garantörlük teklifini tekrarlaması bekleniyor.

Toplantıda, ekonomideki gelişmeler de kapsamlı bir şekilde ele alınacak. Fahiş fiyatla mücadele için izlenecek yol haritası da kabine toplantısının gündeminde olacak.

Memur ve emekli zammı başta olmak üzere ev hanımlarına emeklilik ve faizsiz evlilik kredisinin detaylarının da toplantıda görüşüleceği belirtiliyor.

Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler