Euronews Türkçe'nin Elbistan'a 'çadır yok' algısı elinde patladı! Videonun tamamını bekliyoruz

Türkiye Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından hayatını kaybeden ve yaralanan binlerce kişi için gözyaşı dökerken, deprem bölgesinde algı yaparak devleti aciz göstermeye çalışan Fransa merkezli euronews Türkçe'nin yalan haberi elinde patladı

Türkiye Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde ağır hasar ve binlerce can kaybı ile yaralanan binlerce kişi için gözyaşı dökerken, deprem bölgesinde algı ve provokasyon çalışmaları da hız kesmiyor.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde tüm depremzedeler kurulan çadır kentlere yerleştirilirken, algı haberleri de boşa gitti. Deprem sonrası Elbistan'da iki farklı bölgeye 2 binden fazla çadır kuruldu. Dışarıda kalan kişiler çadırlara yerleştirilirken, bölgeye gönderilen bazı medya mensupları ise yapılan hizmetleri görmezden gelerek algı çalışmasına soyundu.

Fransa merkezli euronews Türkçe'nin muhabiri Dilek Gül'ün de yaptığı haber kısa sürede yalanlandı. Röportajı yaptığı Büşra Erden, muhabirin paylaşımına, "Orada kalmadığımızı söyledim. Tamamını bekliyorum videonun" diyerek tepki gösterdi.

"ISRARLA ORADA KALMADIĞIMIZI SÖYLEDİM! TAMAMINI BEKLİYORUM VİDEONUN"

euronews Türkçe muhabiri Dilek Gül, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda; yardımların çok yavaş olduğunu ve bölgede ciddi bir çadır sorunu yaşandığını söylerken, röportaj yaptığı Büşra Erden ise şu ifadelerle cevap verdi:

Dilek Hanım, sizden ricam öncesinde ısrarla hayır orada kalmıyoruz dediğim kısımları da paylaşmanız. Bu acımızın içinde bunu manipüle etmeye çalıştığınızı düşüneceğim aksi halde… Tamamını bekliyorum videonun.

elbistan.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.