Etliekmek fırınında kaza: Karaman'dan Konya'ya zamanla yarış

Etliekmek fırınında kaza: Karaman'dan Konya'ya zamanla yarış

Karaman'da bir etli ekmek fırınında çalışan kadının kıyma makinesine kaptırdığı eli için AFAD ve itfaiye harekete geçti.

Karaman'ın Rauf Denktaş Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir etli ekmek fırınında yaşanan trajik bir olay, acil müdahale ekiplerinin seferber olmasına neden oldu.

İddialara göre, fırında çalışan 40 yaşındaki Yudum D., rutin işlerini yaparken bir anlık dalgınlık sonucu elini kıyma makinesine kaptırdı. Diğer çalışanların müdahalesiyle makine durdurulsa da, kadının eli bileğinden koparak makinenin içine sıkıştı.

Kadının feryatları üzerine sağlık ve polis ekipleri derhal olay yerine yönlendirildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Yudum D. ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak kopan el makineden çıkarılamadı. Bu durum üzerine AFAD ve itfaiye ekipleri çağrıldı.

AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından fırına gelen kurtarma operasyonu sonucunda, kıyma makinesi yerinden sökülerek içindeki el ile birlikte kadın hastaneye ulaştırıldı. Teknik ekiplerin müdahalesiyle kopan el kıyma makinesinden çıkarılarak muhafaza altına alındı.

Yudum D., hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından eliyle birlikte ambulansla Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili detaylı bir tahkikat başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler