ESOGÜ'de öğrenciler için çarşı

ESOGÜ'de öğrenciler için çarşı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ) öğrenim gören öğrenciler, ihtiyaçlarını Meşelik Yerleşkesi'nde inşa edilen çarşıdan...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ) öğrenim gören öğrenciler, ihtiyaçlarını Meşelik Yerleşkesi'nde inşa edilen çarşıdan karşılıyor.

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üniversitenin sosyal tesisler açısından önemli eksikliklerini giderdiğini vurguladı.

Daha önceden öğrencilerin sosyal ihtiyaçları için yerleşke dışına gitmek zorunda kaldığını anımsatan Gönen, şöyle konuştu:

"Öğrencilerimizi külliyenin içinde tutmak üzere merkezi çarşımızı bir yıl içinde inşa ettik. Burada her çeşit yiyecek iş yeri, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayabileceği mağazalar, marketler var. Oyun salonlarımız bulunuyor. Kafelerimiz var. Öğrencilerimiz çarşımıza çok rağbet ediyor. Bankamatikleri çarşıya taşıdık. Merkezi çarşıyı inşa etmemiz sosyal donanımlarımızı tamamlamamız açısında iyi oldu. Öğrecilerin yanı sıra vatandaşlarımız da buradan faydalanabiliyor."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :