Eskrim: Tiflis Kupası

Eskrim: Tiflis Kupası

- Gürcistan'da düzenlenen ve 2020 Tokyo Olimpiyatları'na kota veren organizasyonda milli eskrimcilerden Enver Yıldırım gümüş, Iryna Shchukla bronz madalya elde etti


İSTANBUL (AA) - Gürcistan'da düzenlenen ve 2020 Tokyo Olimpiyatları'na kota veren Tiflis Kupası'nda milli eskrimcilerden Enver Yıldırım gümüş, Iryna Shchukla bronz madalya kazandı.

Türkiye Eskrim Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te düzenlenen organizasyonda kılıç branşında yarışan milli sporculardan Enver Yıldırım gümüş, Iryna Shchukla bronz madalya elde etti.

Enver Yıldırım, finalde ev sahibi ülkeden Sandro Bazadze'ye 15-8 mağlup olarak ikincilikle yetindi ve gümüş madalyanın sahibi oldu.

Iryna Shchukla ise yarı finalde Azerbaycan'dan Anna Bashta'ya 15-10 mağlup oldu ve turnuvayı üçüncü sırada tamamlayarak bronz madalya aldı.

Milli sporculardan Umut Kaya turnuvayı 5'inci, Fatma Zehra Köse 7'nci, Aylin Çakır 8'inci, Çağlayan Nehir Fırat 8'inci, Nisanur Erbil 10'uncu, Deniz Selin Ünlüdağ 14'üncü ve Özkan Zorlu Yıldırım ise 15'inci sırada tamamladı.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :