Eskişehirli sporcu Selin Ece İncesu, Konya'dan şampiyonlukla döndü

Eskişehirli sporcu Selin Ece İncesu, Konya'dan şampiyonlukla döndü

Eskişehirli genç eskrimci Selin Ece İncesu, Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından Konya'da düzenlenen U12 Kadınlar Flöre kategorisindeki mücadelesinde altın madalya kazandı.

Eskişehir'in gururu genç eskrimci Selin Ece İncesu, Türkiye Eskrim Federasyonu (TEF) tarafından Konya'da düzenlenen Eskrim Türkiye Şampiyonası'nda U12 Kadınlar Flöre kategorisinde birincilik elde ederek altın madalyanın sahibi oldu.

Şampiyonaya, Türkiye genelinden 36 ilden yaklaşık bin 300 sporcu katılırken, İncesu büyük bir başarıya imza attı.

Turnuva boyunca rakiplerine karşı üstün performans sergileyen Selin Ece İncesu, finaldeki mücadelesinde de gösterdiği yetenekle zafere ulaştı. Genç sporcu, Eskişehir'i en iyi şekilde temsil ederek kariyerine altın bir madalya ekledi.

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Selin Ece İncesu'nun bu önemli başarısını sosyal medya hesapları üzerinden duyurarak, genç sporcuyu ve onun çalışmalarını destekleyen antrenörünü tebrik etti.

Yapılan paylaşımda, başarılarının devamı temennisiyle birlikte İncesu'ya yeni zaferler dilerken, Eskişehir'in spor alanındaki potansiyelini bir kez daha göstermiş oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.