Eskişehir'e önemli duyuru

Eskişehir'e önemli duyuru

Eskişehir'de İl Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı sebebi ile bazı caddelerde park edilen araçların çekileceğini duyurdu.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı trafik tedbirleri kapsamında il merkezinde yer alan trafik akışının yoğunlaşacağı ana arterler üzerinde trafik güvenliğini sağlamak amacıyla park yasağı uygulanacağını duyurdu.

Açıklamada, 31 Aralık 2023 tarihi saat 15.00'ten 1 Ocak 2024 tarihi saat 06.00'ya kadar; park yasağı işaret levhası bulunan ve Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı uygulanan;

  • Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Bulvarı
  • İsmet İnönü-1 Bulvarı
  • Mustafa Kemal Atatürk Caddesi
  • Sivrihisar-1 Caddesi
  • Yunus Emre Caddesi
  • İstasyon Caddesi
  • Cengiz Topel Caddesi

(Yol üzeri paralı park alanları dahil) üzerine park edilen araçlar çekici ile bulundukları alandan çektirilerek yed-i eminli otoparklarda muhafaza altına alınacağı belirtildi.

Açıklamada, sürücülerin belirtilen tarihler arasında söz konusu cadde ve sokaklara araçlarını park etmemeleri gerektiği vurgulandı. Aksi takdirde, araçların çekici ile çekilerek yed-i eminli otoparklara götürüleceği ve araç sahiplerinin 150 TL para cezası ödeyeceği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü, sürücülerin trafik kurallarına uymaları ve yılbaşı kutlamalarında trafik güvenliğini sağlamaya katkıda bulunmaları konusunda çağrıda bulundu.

Eskişehir'deki yedieminli otoparklar

  • Eskişehir Yediemin Otopark

Adres: Hatboyu-3 Cd. No:19, Odunpazarı, Eskişehir Telefon: 0 222 231 02 22 Ücret: Günlük 200 TL, Haftalık 1000 TL, Aylık 5000 TL

  • Es Yediemin ve Otopark İşletmeciliği

    Adres: Kırım Cd. No:205, Tepebaşı, Eskişehir

    Telefon: 0 543 190 03 26 Ücret: Günlük 150 TL, Haftalık 750 TL, Aylık 3750 TL

  • Adalet Yediemin Otopark

    Adres: Mihalgazi Sk. No:1, Odunpazarı, Eskişehir Telefon: 0 553 231 02 22 Ücret: Günlük 100 TL, Haftalık 500 TL, Aylık 2500 TL

Bu otoparklar, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından belirlenmiş ve yetkilendirilmiş yedieminli otoparklardır. Araçlarınızı bu otoparklara çektirmek için öncelikle bir yedieminli otopark çekme belgesi almanız gerekmektedir. Bu belgeyi, araçınızın çekici ile çekildiği yerdeki trafik polisinden alabilirsiniz. Belgeyi aldıktan sonra, aracınızın çekildiği yedieminli otoparkın müdürlüğüne giderek, aracınızın çekildiğini ve yedieminli otoparkta muhafaza edildiğini bildirmeniz gerekmektedir. Ardından, aracınızın çıkış ücretini ödeyerek aracınızı teslim alabilirsiniz.

Yedieminli otopark ücretleri, araç cinsine ve otoparkın bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilir. Yukarıda listelediğim ücretler, ortalama ücretlerdir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.