Eskişehir'den kısa kısa

Eskişehir'den kısa kısa

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla kentteki altı büyük parktaki ağaçlara, çocukların...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla kentteki altı büyük parktaki ağaçlara, çocukların hazırladığı 30 kuş yuvası yerleştirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Dünya Hayvanları Koruma Günü için etkinlikler hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Bilim Kültür ve Sanat Parkı’na 6, Kent Park’a 5, Anıt Park’a 8, Uluönder Parkı’na 3, Aydın Arat Parkı’na 5 ve Haller Gençlik Merkezi Parkı’na 3 olmak üzere toplam 30 kuş yuvasını ağaçlara yerleştirdi.

Geçtiğimiz aylarda yapılan yaz kampına katılan çocukların elleriyle montajını yaptığı ağaç kuş yuvaları, yüksek ağaçların dallarına bağlanarak kış aylarında soğuklardan etkilenen kuşların barınmaları için hazırlandı.


- AK Parti Alpu Gençlik Kolları Kongresi

AK Parti Alpu Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'ne Alpuluların yoğun ilgisi oldu.

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Alpu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongrede, Alpu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Tayfun Kayabaş seçildi.

Kongrede konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih ÖZATA, çoğu teşkilatın kongrelerini yapamadığı bu dönemde İlçe Gençlik Kolları olarak kongrelerini tamamladıklarını dile getirerek, "Bu kongreleri dolu salonlarda yapabilen bir partiyiz." ifadelerini kullandı.

Kongreye Genel Merkez MKYK Üyesi Eskişehir Koordinatörü Mehmet Sait Kayan, ilçe koordinatörleri, İlçe Kadın Kolları teşkilatı, İl Yürütme Kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :