Eskişehir'den kısa kısa

Eskişehir'den kısa kısa

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Belediyeden yapılan yazılı...

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye ekipleri, okullar, hastaneler, camiler, huzurevleri ve kamu kurumlarının çevresinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Belediye yetkilileri, Eskişehir halkının, kar yağışından ve oluşan buzlanmadan etkilenmemeleri için çalışmaların devam ettiğini belirterek, vatandaşların sorunlarını, şikayetlerini ve isteklerini Odunpazarı Belediyesi Halk Masası'na bildirebileceklerini kaydetti.

- "Hayat Farklılıklarla Güzel" etkinliği

Büyükşehir Belediyesinin desteklediği ve 2 gün süren "Hayat Farklılıklarla Güzel" etkinliği Anadolu Üniversitesi Kırmızı Salon'da ve Gökmeydan Spor Salonu'nda yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, etkinliğin ilk gününde, Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği Başkanı Adem Kuyumcu, Sosyal İnovasyon Kulübü öğrencileri ile bir araya gelerek, engelsiz turizm ve engelsiz kent yaşamı üzerine bir konferans verdi.

Etkinliklerin ikinci gününde ise engelliler ve engelli bireylerle birlikte spor yapmak isteyen gönüllüler Gökmeydan Spor Salonu'nda buluştu.

Etkinliğe katılan gönüllüler, engellilerin hayatı konusunda toplumda farkındalık yaratmayı amaçladıklarını ifade etti.

- Odunpazarı'nda kurslar devam ediyor

Odunpazarı Belediyesi Büyükdere Gençlik Merkezi bünyesinde verilen kurslar devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, sağlıklı yaşamak ve forma girmek isteyen gençlerin, Latin dansı zumba yaptığı belirtildi. Sporla müziğin birleşmesiyle sporu eğlenceli hale getiren zumba derslerinin, gençler için eğlenceli bir etkinlik olduğu bildirildi. .

Gençlerin spor yapmalarını, sosyalleşmelerini ve günlük yaşamlarına hareket katmalarını amaçladıklarını belirten belediye yetkilileri, gençlerin sağlıklı bir yaşam geçirmeleri, ruhsal ve psikolojik açıdan kendilerini rahat hissetmeleri için bu ve benzeri kursların verilmeye devam edileceğini kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler