Eskişehir'de karlı yollar temizlenerek genişletiliyor

Eskişehir'de karlı yollar temizlenerek genişletiliyor

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Tepebaşı, Sivrihisar- Mihalıççık ilçelerinin yüksek rakımlı kırsal mahallelerinde karla mücadele çalışmalarının...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Tepebaşı, Sivrihisar- Mihalıççık ilçelerinin yüksek rakımlı kırsal mahallelerinde karla mücadele çalışmalarının sürdüğü, can ve mal güvenliği açısından gerekli yerlerde yol genişletme ve zemin iyileştirme çalışmaları yapıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Dairesi Başkanlığının sorumluluk alanında bulunan ilçelerin yüksek rakımlı mahalle yollarında karla mücadele çalışmaları ile yol genişletme ve iyileştirme çalışmaları yapıldığı belirtildi.

Bu kapsamda Tepebaşı ilçesinde Cumhuriyet, Gökdere ve Ahiler mahalle yollarına ulaşımı sağlayan ve "Hat Boyu-3" olarak bilinen yolda ağır tonaj nedeniyle bozulan yolun platform genişliğinin 5 metreden 8 metreye çıkarıldığı, Sivrihisar ilçesinde de Kargın, İbikseydi, Sarıkavak grup yolu, Elçik Mahalle yolu ve Mihalıççık ilçesinin Kayı ve Yunusemre arasındaki yolda toplam 18 kilometrelik kesimde de çalışmalarının tamamlandığı kaydedildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler