Eskişehir'de jandarma ekiplerinden denetim

Eskişehir'de jandarma ekiplerinden denetim

ESKİŞEHİR (AA) - İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler bomba ve uyuşturucu madde arama köpeği ile birlikte yolcu trenlerinde arama yaptı.Alınan bilgiye...

ESKİŞEHİR (AA) - İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler bomba ve uyuşturucu madde arama köpeği ile birlikte yolcu trenlerinde arama yaptı.

Alınan bilgiye göre, jandarma tarafından ülke genelinde meydana gelen terör olayları dikkate alınarak, gerek tren hatlarının başlangıç, kavşak noktalarında, gerekse çevre illerde meydana gelmesi muhtemel başta terör olayları ve emniyet ile asayişi olumsuz etkileyecek diğer suçların önlenmesi, değişik suçlardan aranan şahıslar ile patlayıcı madde, silah, uyuşturucu madde ve benzeri suç unsurlarının ele geçirilmesi maksadıyla bomba ve uyuşturucu madde arama köpeği ile seyir halinde bulunan yolcu trenlerinde mülki ve adli makamlarla koordineli olarak arama yaptığı bildirildi.

Vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak kanun ordusu jandarma personeli tarafından uygulamalara devam edileceği kaydedildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :