Eskişehir'de asayiş

Eskişehir'de asayiş

Kentte düzenlenen arama ve kontrollerde uyuşturucu madde kullandıkları belirlenen 6 şüpheli yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis ekipleri tarafından düzenlenen arama ve kontrollerde, kullanmak amacıyla uyuşturucu madde satın aldıkları belirlenen 6 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde yaptığı kontrollerde, kullanmak amacıyla uyuşturucu madde satın aldıkları iddia edilen 6 şüpheliyi, 13 gram bonzai ile birlikte yakaladı.

Ekiplerce müdahale edilen olaylarda ise 3 ruhsatsız tabanca, ateşli silahlar kanuna muhalefet ettiği iddia edilen bir kişide 1 ruhsatlı tabanca, 47 fişek, 1 kesici delici alet ile inşaattan hırsızlık şüphelisi 1 kişiyi yakaladı.

Polis, son bir haftada 2 bin 152 kişi ile 477 araç hakkında güvenlik sorgulaması yaptı.

- Bıçakla yaralama

Eskişehir'de tartıştıkları uyuşturucu madde ticareti yapan şüpheliyi bıçakla yaraladığı iddia edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Ü.D. ile arkadaşı S.A, Gazipaşa Mahallesi'nde daha önceden tanıdıkları, uyuşturucu madde satıcısından esrar temin etti.

Bir süre sonra aldıkları uyuşturucu maddenin nane olduğunu anlayan Ü.D, S.A. ile uyuşturucu madde satıcısı arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu, kimliği tespit edilemeyen zanlı bıçakla yaralandı.

Olay yerinden kaçan Ü.D. ile arkadaşı S.A, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan 2 şüphelinin sorgularının sürdüğü öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler