Eskişehir Valisi Çakacak görevine başladı

Eskişehir Valisi Çakacak görevine başladı

Vali Çakacak: - "Makamlar ne olursa olsun benden ziyade 'biz' demek önemlidir çünkü tek kişiyle hiçbir iş olmaz. Başarı ekip işidir. Birlik, beraberlik içinde Eskişehir halkına en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olacağız"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valilisi Özdemir Çakacak, "Makamlar ne olursa olsun benden ziyade 'biz' demek önemlidir çünkü tek kişi ile hiçbir iş olmaz. Başarı ekip işidir. Birlik, beraberlik içinde Eskişehir halkına en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olacağız." dedi.

Valiler Kararnamesi ile Mersin Valiliğinden Eskişehir Valiliğine atanan Çakacak, görevine başladı.

Çakacak için valilik girişinde karşılama töreni düzenlendi. Törene, vali yardımcıları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

Vali Çakacak, makamında yaptığı açıklamada, bugüne kadar Türkiye'nin değişik illerinde, Manisa'dan Van'a kadar Türk bayrağının dalgalandığı her yerde görev yaptığını belirtti.

Eskişehirlilere hizmet edecek olamanın kendisi için bir onur olduğunu ifade eden Vali Çakacak, şunları söyledi:

"Bizler devletimizin emrinde, milletimizin hizmetinde bize tevdi edilen görevleri en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Milletimizin bulunduğu yerden daha ileriye götürülmesi konusunda valiliğimizin koordinasyonunda ilimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşu odalarımı, sivil toplum kuruluşları kısacası Eskişehirimizin tüm dinamikleri ile bizden önce görev yapan vali arkadaşımızdan devraldığımız hizmet bayrağını daha yukarılara taşımanın gayreti içinde olacağız. Milletimize hizmet ederken ana felsefemiz ulaşılabilir olmaktır. Makamlar ne olursa olsun benden ziyade 'biz' demek önemlidir çünkü tek kişiyle hiçbir iş olmaz. Başarı ekip işidir. Birlik, beraberlik içinde Eskişehir halkına en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olacağız."

Çakacak, Türkiye'nin birlik, beraberlik ve kardeşlik üzerine kurulmuş olduğuna da dikkati çekerek, şu ifadeleri kullandı:

"Atalarımız bu cennet vatanı bizleri emanet etti. Bizler de bu emaneti gelecek kuşaklara birlik ve beraberlik içinde aktarmak zorundayız. Bir yıl önce 15 Temmuz gibi bir kabus yaşadık ama Sayın Cumhurbaşkanımızın vatandaşlarımızı meydana davet etmesiyle 7'den 70'e kadın, erkek demeden milletimizin değerli evlatları tarihte birçok kez örneğini gösterdiği gibi birlik, beraberliğin ne kadar büyük güç olduğunu bütün dünyaya gösterdiler. Bizler farklılıklarımızı zenginlik olarak görerek, bir ve beraber olduğumuz sürece ülkemizin ve milletimizin yolu açıktır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :