Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin yol çalışmaları

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin yol çalışmaları

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Alpu ilçesine bağlı Gökçeoğlu, Karaçay, Fevziye, Mamure, Aktepe, Esence, Uyuzhamam, Koşmat ve Yeşildon mahalleleri arasında asfalt sathi kaplama çalışmalarına başladı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Alpu i̇lçesine bağlı Gökçeoğlu, Karaçay, Fevziye, Mamure, Aktepe, Esence, Uyuzhamam, Koşmat ve Yeşildon mahalleleri arasında asfalt sathi kaplama işlemlerini sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan ilçe kırsalındaki yollarda bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğü bildirildi.

Ekipler, Alpu ilçesine bağlı Gökçeoğlu, Karaçay, Fevziye, Mamure, Aktepe, Esence, Uyuzhamam, Koşmat ve Yeşildon mahalleleri arasında bulunan 25 kilometrelik alanda, mekanik serimi gerçekleştirerek asfalt serimine uygun hale getirdi.

Çalışmaları yakından takip eden Gökçeoğlu Mahallesi Muhtarı Çetin Gökçeoğlu, yaptığı açıklamada, yıllardır bakımsız olan yollara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin elinin değdiğini ve yolların daha güvenli hale geldiğini ifade etti.

Fevziye Mahallesi Muhtarı Orhan Kırım ise geçmiş dönemde İl Özel İdaresinin yaptığı yolların kısa sürede bozulduğunu ancak Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kaliteli malzeme ile kırsal mahallelere hizmet getirdiğini belirtti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :