Eski Ülkü Ocakları Başkanı Ateş silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Ateş silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Ankara'nın Çukurambar semtinde Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Ankara'nın Çukurambar semtinde Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulan Ateş, kaldırıdığı hastanede hayatını kaybetti.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Ateş, Çukurambar'daki işyerinin önünde motorsikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda Ateş ve Selman Bozkurt yaralandı. Yakındaki bir hastaneye kaldırılan Ateş, kurtarılamadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.