Eski sevgilinin tüfekle saldırısında yaralanan Talip Sürücü hayatını kaybetti

Aksaray'da eski sevgilinin fotoğrafçı dükkanını tüfekle basarak gerçekleştirdiği saldırıda yaralanan Talip Sürücü, 4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

23 Mayıs tarihinde Aksaray Coğlaki Mahallesi Atatürk Bulvarı Coğlaki Kavşağı'nda bulunan bir fotoğrafçı dükkanında korkunç bir saldırı meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, C.K. (30), eski sevgilisi M.E. ve S.K.'nin birlikte işlettiği fotoğrafçı dükkanına pompalı tüfekle gelerek küfürler eşliğinde ateş açtı.

Yaralılar ve Müdahale

Saldırı sırasında saçmaların hedefi olan E.K.B. (18) ve yan dükkanda kuaför işletmecisi olarak çalışan Talip Sürücü (36) yaralandı. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onları ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı.

Talip Sürücü'nün Yaşam Mücadelesi

Yoğun bakımda tedavi altına alınan kuaför işletmecisi Talip Sürücü, 4 gün süren yaşam mücadelesini maalesef kaybetti. Olay, Aksaray halkını derinden üzdü ve bölgede büyük bir şok etkisi yarattı.

Saldırı Anı Kameralara Yansıdı

Saldırı anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı ve görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Görüntülerde, saldırganın tüfekle ateş açtığı anlar ve panik anları net bir şekilde görülüyor.

Bu trajik olay, Aksaray'da güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği yönünde talepleri de beraberinde getirdi. Saldırgan C.K.'nin yakalanarak adalete teslim edilmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.