Eski sevgili dehşet saçtı, 2 ağır yaralı: O anlar kamerada

Aksaray'da eski sevgilisinin fotoğrafçı dükkanına tüfekle ateş açan bir kişi, 2 kişinin ağır yaralanmasına neden oldu. Saldırı anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Coğlaki Mahallesi Atatürk Bulvarı Coğlaki Kavşağı’nda bulunan bir fotoğrafçı dükkanında meydana geldi. M.E. ve S.K.'nın birlikte işlettiği dükkana gelen C.K. (30), yanında getirdiği pompalı tüfekle küfürler ederek ateş açtı. Saçmaların hedefi olan E.K.B. (18) ve T.S. (36) ağır yaralandı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, ateş açan C.K.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Sağlık ekipleri ise yaralanan E.K.B. ve T.S.'ye ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Yaralılar, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı ve durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Eski sevgili dehşet saçtı, 2 ağır yaralı: O anlar kamerada

Eski Sevgili Kıskançlık Nedeniyle Saldırdı

C.K.'nın, eski sevgilisi olduğu belirlenen M.E. ile husumetli olduğu, M.E.'nin yeni bir erkek arkadaşı olduğu gerekçesiyle dükkana ateş açtığı tespit edildi. Gözaltına alınan C.K., sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tahkikat başlatıldı.

Saldırı Anı Kamerada

Öte yandan, saldırı anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, C.K.’nın dükkana tüfekle ateş açtığı anlar net bir şekilde görülüyor.

Aksaray’da yaşanan bu dehşet verici olay, çevrede büyük paniğe yol açarken, yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Eski sevgili dehşet saçtı, 2 ağır yaralı: O anlar kamerada

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.