Eski MHP milletvekili Akşener:

Eski MHP milletvekili Akşener:

"Bundan 5,5 ay önce başladığımız yürüyüş milletimizin desteğini alarak harekete geçti. Bu hareketi durdurmaya hiçbir güç sahibinin gücü yetmeyecek"

SİNOP (AA) - Eski MHP milletvekili Meral Akşener, "Bundan 5,5 ay önce başladığımız yürüyüş milletimizin desteğini alarak harekete geçti. Bu hareketi durdurmaya hiçbir güç sahibinin gücü yetmeyecek." dedi.

Sinop'ta Uğur Mumcu Meydanı'nda partililere seslenen Akşener, değişim adı altında başlattıkları yürüyüşün kısa sürede bir iktidar yürüyüşüne dönüştüğünü söyledi.

Çıktığı yoldan ne iftiralar ne de tehditlerin kendisini caydıracağını vurgulayan Akşener, şöyle konuştu:

"Bundan 5,5 ay önce başladığımız yürüyüş milletimizin desteğini alarak harekete geçti. Bu hareketi durdurmaya hiçbir güç sahibinin gücü yetmeyecek. Biz önce elbette kısa bir süre muhalefette kalacağız. Ama nasıl muhalefet edildiğini, nasıl milletin avukatı olunduğunu, nasıl meydanlarda iktidar sahiplerine o gök kubbeyi sizin desteğinizle başlarına yıkacağımızı gösteren bir muhalefet anlayışı olacak. Muhalefet uyuyunca iktidar istediğini yapıyor. Dolaysıyla biz milletin iktidarını Allah'ın izniyle inşallah en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Millet isterse, milli irade isterse her şey olur."

Akşener, milletin uzun süredir uyuyan muhalefet nedeniyle seçeneksiz kaldığını savunarak, iktidara gelmeleri halinde ekonomik alanda hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi.

Türkiye ekonomisini yılda yüzde 7 büyüyen bir ekonomi haline getireceklerini anlatan Akşener, "Bu yüzde 6, 7 büyümenin adaletli bir şekilde paylaştırılmasını yapacağız. Eğer bunu yapmazsak gençlerimizin bu ülkeye duydukları umut ortadan kalkar. Bu ülkenin yarınlarına verecekleri katkı ortadan kalkar. Dolaysıyla Türk milliyetçiliği gözüyle ekonomimizi ülkenin refahına kaktı verecek bir ekonomiye dönüştüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Hükümetin ekonomi politikasına yönelik eleştirilerde bulunan Akşener, Türkiye'de artık kadınların evden çıkarak bu kötü gidişata "dur" dediklerini sözlerine ekledi.

Akşener, buradaki konuşmasının ardından karayolu ile Samsun'a hareket etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler