Eski Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Özüdoğru Hakk'a yürüdü

Eski Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Özüdoğru Hakk'a yürüdü

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, 1994-2004 dönemlerinde belediye başkanlığı yapan Mehmet Ali Özüdoğru, bir süredir tedavi gördüğü koronavirüs nedeniyle 75 yaşında hayatını kaybetti

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, 1994-2004 dönemlerinde Refah ve Saadet Partisi'nden seçilerek belediye başkanlığı yapan Mehmet Ali Özüdoğru (75) korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 1994-2004 dönemlerinde Kemalpaşa Belediye Başkanlığı görevini yapan Mehmet Ali Özüdoğru, 28 Eylül'de korona virüs testinin pozitif çıkması üzerine bir süre evde tedavi gördü. Daha sonra durumu ağırlaşan Özüdoğru, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki Covid-19 Yoğun Bakım Servisine kaldırıldı. 75 yaşındaki Özüdoğru, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen korona virüse yenik düştü.

Mehmet Ali Özüdoğru'nun cenazesinin, Kemalpaşa ilçesinde yer alan Cennet Bahçesi Mezarlığı'ndaki camide cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.