Eski eşi ile arkadaşını vurdu

Eski eşi ile arkadaşını vurdu

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, daha önce eski eşini pompalı tüfekle vuran firari şüpheli, bugün de eski eşini ziyarete gelen kişiyi hastane bahçesinde silahla vurarak yaraladı

MANİSA (AA) - Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, daha önce eski eşini pompalı tüfekle vuran firari şüpheli, bugün de eski eşini ziyarete gelen kişiyi hastane bahçesinde silahla vurarak yaraladı.

Alınan bilgiye göre, 18 Ocak'ta eski eşi İlhan C. (35) tarafından pompalı tüfekle vurulan Pınar A. (33) Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hafsa Sultan Hastanesine kaldırıldı.

"Sevgilisi" olduğu öne sürülen Irak uyruklu Othman H. (34) bugün kadını ziyaret etmek için hastaneye ziyarete geldi. Firari şüpheli İlhan C, yanında taşıdığı pompalı tüfekle hastane bahçesinde Othman H'ye ateş açtı.

Vücuduna isabet eden saçmalarla yere düşen Othman H.'ye ilk müdahale, sağlık çalışanları tarafından yapıldı. Yaralı daha sonra hastane acil servisine kaldırıldı.

Pompalı tüfeği bir aracın kasasında bulan polis ekipleri, İlhan C.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Yaralanan Othman H.'nin ise hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

18 Ocak günü Pınar A. (33) ile yaklaşık 8 aydır ayrı yaşayan ve 4 ay önce İlhan C, Adakale Mahallesi'nde bir sokakta karşılaşmış, eski eşinin yanında Irak uyruklu Othman H'yi görünce yanında bulunan pompalı tüfekle Pınar A.'ya ateş etmişti. Othman H'yi de tüfeğin dipçiğiyle darbeden İlhan C, olay yerinden kaçmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :