Eski CHP Genel Başkanı Baykal'ın sağlık durumu

Eski CHP Genel Başkanı Baykal'ın sağlık durumu

AK Parti İstanbul Milletvekili Kuzu: "Aileden ve doktorlardan gerekli bilgileri aldık. İyiye gittiğini söylediler. Bu bizi gerçekten sevindirdi. Allah şifa versin"

ANKARA (AA) - AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Kuzu, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi'nde tedavi gören Baykal'ın ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.

Kuzu, Baykal'ın bu ülkede yetişmiş iyi ve sağduyu sahibi bir devlet adamı olduğunu ifade ederek, "Devletin ciddi ve ortak meseleleri ortak tavır almayı gerekli kılıyor. Sayın Baykal bugüne kadar bunu sağlamıştır. Bizdeki intibaları odur." dedi.

Baykal'ın kısa zamanda sağlığına kavuşması temennisinde bulunan Kuzu, şunları söyledi:

"Aileden ve doktorlardan gerekli bilgileri aldık. İyiye gittiğini söylediler. Bu bizi gerçekten sevindirdi. Allah şifa versin. Gün geçtikçe ileriye doğru ilerleme olduğunu söylüyorlar. Kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Kendisi için dua ediyoruz."

Eski CHP Milletvekili Mehmet Haberal da Deniz Baykal'ın Türkiye'nin yetiştirdiği çok önemli siyasetçilerden biri olduğunu belirterek, "Bir hekim olarak bütün temennim en kısa zamanda sağlığına kavuşması. İnşallah kısa zamanda aramıza katılacak ve ülkemize hizmete devam edecek." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :