Eski Belediye Başkanı Dr. Adil Kaplan yayla evinde ölü bulundu

Eski Belediye Başkanı Dr. Adil Kaplan yayla evinde ölü bulundu

Denizli'nin Serinhisar ilçesi eski Belediye Başkanı Dr. Adil Kaplan, Antalya'daki yayla evinde ölü bulundu. Kendisinden haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine yayla evine giden polis, 54 yaşındaki Kaplan'ın cansız bedeniyle karşılaştı

Denizli'nin Serinhisar ilçesi Belediye Başkanlığı görevini 1999-2004 yılları arasında yürüten Dr. Adil Kaplan hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak girdiği seçimlerde 1999 yılında Serinhisar Belediye Başkanı olarak seçilen Dr. Adil Kaplan daha sonra partisinden istifa ederek görevini 2004 yılına kadar yürütmüştü.

Dr. Adil Kaplan, 2004 seçimlerini kaybettikten sonra Antalya'ya yerleşmişti. Bir dönem orada İl Sağlık Müdürlüğü görevini de yürüten Kaplan, dün gece Antalya'daki yayla evine gittiği öğrenildi.

Yakınlarının kendisini telefonla aradığı, telefonlarına geri dönüş almayınca Polise haber verildi. Yapılan inceleme sonucunda Dr. Adil Kaplan'ın kaldığı yayla evinde yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Kendisine ait 2 adet hastanesi bulunan 54 yaşındaki Kaplan'ın ölümünün ardından Serinhisar Belediyesi başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, 1999 - 2004 yılları arasında Serinhisar Belediyemiz Başkanlık görevinde bulunan Adil Kaplan'ın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Başkanımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum