Eski AK Parti Milletvekilinin oğlu Ahmet Rıza Ekici Koronavirüse yenik düştü

Eski AK Parti Milletvekilinin oğlu Ahmet Rıza Ekici Koronavirüse yenik düştü

Denizli AK Parti eski Milletvekili Mitat Ekici’nin oğlu Ahmet Rıza Ekici, bir süredir tedavi gördüğü koronavirüs nedeniyle Ankara'da hayatını kaybetti

Denizli AK Parti eski Milletvekili Mitat Ekici’nin 32 yaşındaki oğlu Ahmet Rıza Ekici Ankara'da korona virüs tedavisi gördüğü Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Denizli Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevi yapan Ekici yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün hayatını kaybetti.

Bir dönem AK Parti Milletvekili olan Uzman Doktor Mithat Ekici’nin oğlu Ahmet Rıza Ekici, yakalandığı korana virüs nedeniyle Ankara Şehir Hastanesine kaldırıldı. Ankara Şehir Hastanesinde uzun süredir tedavi gören Ahmet Rıza Ekici, sağlık durumunun ağırlaşması sonucu yoğun bakım servisine alındı.

Yoğun bakımda uzun süre tedavisine devam edilmesine rağmen durumunun daha da kötüye gitmesi sonucu Ekici, bugün hayatını kaybetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.