Eşinin başına balyoz vurarak öldüren yaşlı adam yakalandı

Eşinin başına balyoz vurarak öldüren yaşlı adam yakalandı

Muğla'da 71 yaşındaki adam tartıştığı eşinin başına balyozla vurarak kaçtı. 72 yaşındaki kadın ölürken ormanlık alanda izi sürülen adam yakalanarak gözaltına alındı

Muğla'nın Yatağan ilçesinde bir kişi, eşinin başına balyozla vurarak kayıplara karıştı. Yaşlı kadın öldü, kocası ormanlık alanda yakalanarak gözaltına alındı.

İddiaya göre, Hacıveliler Mahallesi'nde yaşayan Feride T. (72) ile eşi A.T. (71) arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.T, eline geçirdiği balyozla Feride T.'nin başına vurarak kaçtı.

Çığlıkları duyan komşuların haber vermesi üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, Feride T'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Kadının cesedi incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayın ardından kaçan zanlının yakalanması için Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından bölgeye 3 komando, JASAT, iz takip, asayiş ve trafik timi gönderildi.

Ekiplerin çalışması sonucu evine yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta dağlık ve ormanlık arazide bulanan zanlı, gözaltına alındı.

A.T'nin aynı gün engelli kızı Ö.T. (50) ile de kavga ederek darbettiği ve psikolojik sorunlarının bulunduğu öğrenildi.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.