Eşini ve çocuklarını rehin alan zanlıya tutuklama

Eşini ve çocuklarını rehin alan zanlıya tutuklama

Antalya'nın Elmalı ilçesinde tüfekle etrafa ateş açarak eşi ve çocuklarını rehin aldığını, üzerinde bomba düzeneği olduğunu söyleyen Hüseyin D. tutuklandı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Elmalı ilçesinde, pompalı tüfekle etrafa ateş açıp, eşi ile iki çocuğunu rehin aldığını, üzerinde bomba düzeneği olduğunu söyleyen Hüseyin D. tutuklandı.

Yeni Mahalle'de 4 gün önce meydana gelen olayda, eşini ve çocuklarını pompalı tüfekle rehin aldığı gerekçesiyle gözaltına alınan Hüseyin D. hakkındaki yasal işlemler tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Elmalı'da 8 Şubat'ta, bir kişinin elindeki pompalı tüfekle evinin penceresinden etrafa ateş açtığı ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri gönderilmişti.

Şüphelinin, polislere eşini ve çocuklarını rehin aldığını, ayrıca üzerinde bomba düzeneği olduğunu söylemesi üzerine Antalya'dan olay yerine özel harekat ekipleri gönderilmişti. Eve özel harekat ekiplerinin geldiğini ve operasyon için hazırlık yaptıklarını gören şüpheli, elindeki tüfeği ve bomba düzeneği olduğunu iddia ettiği düzeneği yere atıp teslim olmuştu. Adının Hüseyin D. olduğu belirlenen şüphelinin rehin aldığını söylediği eşi ve çocukları da evden kontrollü şekilde çıkarılmıştı.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :