Esenyurt'ta bebeğin asansörde ölümü

Esenyurt'ta bebeğin asansörde ölümü

Bir sitede, pusetteki 9 aylık bebeğin ölümüyle sonuçlanan asansör kazası güvenlik kamerasınca kaydedildi

İSTANBUL (AA) - Esenyurt'taki bir sitenin asansöründe 9 aylık Muhammet Şayahmetov'un ölümüyle sonuçlanan asansör kazasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Nazım Hikmet Bulvarı üzerinde bulunan bir sitede oturan arkadaşını ziyarete giden Rus uyruklu Alfiye Şayahmetova'nın 5 ve 10 yaşındaki iki çocuğunu bindirdiği asansöre, pusetteki 9 aylık oğlu Muhammed ile binmeye çalıştığı sırada meydana gelen olay, güvelik kamerasınca görüntülendi.

Görüntülerde, anne Şayahmetova'nın asansöre önce çocukları Azamat (10) ile Salma'yı (5) bindirdiği, daha sonra ise pusetteki Muhammed'le kendisinin binmeye çalıştığı görülüyor.

Bebek arabasını asansöre yerleştirdiği sırada asansörün kapısının kapanmasıyla annenin yaşadığı panik görüntülere yansıyor. Bebek arabasının parçalandığını gören annenin feryatlarını duyan bina sakinlerinin Şayahmetova'nın yanına geldiği, ancak annenin olayı anlatmakta güçlük çektiği gözleniyor.

Esenyurt'ta önceki gün bir sitede oturan arkadaşını ziyarete gelen Alfiye Şayahmetova, çocukları Azamat (10) ve Salma'yı (5) bindirdiği asansöre, pusetteki 9 aylık Muhammed'le binmeye çalıştığı sırada kapı aniden kapanmış, anne dışarıda kalırken hareket eden asansör kabininden asansör boşluğuna düştüğü belirtilen bebek hayatını kaybetmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :