ESDER Genel Başkanı Çelikus:

ESDER Genel Başkanı Çelikus:

"Bayram için ihtiyaç duyulan ikramlıkları bildiğiniz pastaneden, kasaptan, bakkaldan temin etmeniz esnafın da bayram sevinci yaşayabilmesi için bir vesile olacaktır"

ANKARA (AA) - Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Genel Başkanı Mahmut Çelikus, "Bayram için ihtiyaç duyulan ikramlıkları bildiğiniz pastaneden, tatlıcıdan, kasaptan, bakkaldan temin etmeniz esnafın da bayram sevinci yaşayabilmesi için bir vesile olacaktır." ifadesini kullandı.

Çelikus, yazılı açıklamasında, birlik ve beraberlik zamanları olan bayramların, alışveriş merkezleri nedeniyle zor zamanlar yaşayan esnafın yüzünün gülmesine vesile olabileceği belirtti.

Esnafın, bulunduğu mahallede güvenliği, iletişimi, komşuluğu sağlayan önemli unsurlardan biri olduğuna işaret eden Çelikus, şunları kaydetti:

"Bayram için ihtiyaç duyduğunuz ikramlıkları bildiğiniz pastaneden, tatlıcıdan, kasaptan, bakkaldan temin etmeniz esnafın da bayram sevinci yaşayabilmesi için bir vesile olacaktır. Çocuklarınızın bayramlık alışverişini de esnaftan yapabilirsiniz. Esnaf hem güler yüzüyle sizi karşılar hem de muhabbet ortamı sağlar. Alışveriş merkezlerindeki 'al-ver'e dayalı sistem içinde esnafın sıcaklığını, dostluğunu bulmanız imkansızdır. Gelin bu bayramda mahallemizdeki esnafa uğrayalım."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :