Erzincan-Erzurum yolunda feci kaza! Ağacı deviren otomobilde Beril bebek öldü!

Erzincan-Erzurum yolunda feci kaza! Ağacı deviren otomobilde Beril bebek öldü!

Erzincan’dan ailesiyle birlikte Erzurum istikametine gitmekte olan Muhammet Sefa Aksakal’ın kullandığı otomobil yabancı plakalı otomobille çarpışarak girdiği bahçede ağacı devirdi. Feci kazada henüz 10 aylık olan Beril Aksakal öldü, 7 kişi yaralandı

Erzincan-Erzurum karayolunda gece saat 23:00 sularında meydana gelen trafik kazasında 10 aylık Beril bebek hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Erzincan’dan Erzurum istikametine ailesiyle birlikte gitmekte olan 34 FMY 39 plakalı Muhammet Sefa Aksakal’ın kullandığı otomobil ile Recai Tok’un kullandığı yabancı plakalı otomobil çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle bahçeye girdi

Kazada 34 FMY 39 plakalı araç çarpışmanın etkisi ile yol kenarında bulunan bahçeye yuvarlanırken olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Bahçede bulunan ağacı deviren otomobilde sıkışan yaralıları itfaiye ve 112 ekipleri uzun uğraş sonucu kurtardı.

10 aylık Beril Aksakal hayatını kaybetti! 7 kişi yaralandı
Kazada, Beril Aksakal, Recai Tok, Bekir Asaf Arasoğlu, Asel Arasoğlu, Sümeyra Arasoğlu, Hanım Balaban, Makbule Özge Aksakal ve Muhammet Sefa Aksakal yaralandı.

Yaralılar Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Olay yerinde yaralanan 10 aylık Beril Aksakal, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

b.jpgbb.jpgbbb.jpgbbbbb.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.