ERÜ'de Üniversiteler Arası Basketbol müsabakaları başladı

ERÜ'de Üniversiteler Arası Basketbol müsabakaları başladı

KAYSERİ (AA) - Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Arası Basketbol 1. Lig grup müsabakaları, Erciyes Üniversitesi...

KAYSERİ (AA) - Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Arası Basketbol 1. Lig grup müsabakaları, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ev sahipliğinde başladı.

15 Temmuz Yerleşkesi Spor Salonu'ndaki müsabakalara Erciyes, Dicle, İskenderun Teknik, Siirt, Çukurova, Recep Tayyip Erdoğan ve Nuh Naci Yazgan üniversitelerinin basketbol takımları katıldı.

Erciyes Üniversite ile Siirt Üniversitesi basketbol takımları arasındaki mücadele ile başlayan grup maçları, 5 gün sürecek.

Müsabakalarla ilgili bilgi veren Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu temsilcisi Yusuf Gömeç, şampiyon olan takımın süper lige terfi maçlarına katılma hakkı kazanacağını söyledi.

Gömeç, "Üniversite Sporları Federasyonunun, üniversitemizin ev sahipliğinde gerçekleştirdiği Basketbol 1. Lig Grup Müsabakaları başladı. Müsabakalar cumartesi günü sona erecek. Şampiyon olan takım süper lige terfi müsabakalarına katılmaya hak kazanacak, 2 takım ise bir alt lige düşecek." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :