ERÜ'de mezuniyet coşkusu

ERÜ'de mezuniyet coşkusu

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Lojistik, Çocuk Gelişimi, Bilgisayar Programcılığı, Büro Yönetimi...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Lojistik, Çocuk Gelişimi, Bilgisayar Programcılığı, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Bilgisayar Teknolojileri programlarından mezun olan 200 öğrenciye törenle diplomaları verildi.

ERÜ'den yapılan açıklamaya göre, okul müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömer Kayaaltı, Sabancı Kültür Sitesi’ndeki törende yaptığı konuşmada, insanın hayatında her zaman bir hedefi olması gerektiğini kaydetti.

Mezun olan öğrencilerin hayatlarında yeni bir dönemin başladığını belirten Kayaaltı, "Her biriniz kendi yolunuzda, yeni hayatınızı oluşturacaksınız. Bu yolda çok çalışmaktan yılmayın. Karşınıza çıkan zorluklardan korkmayın. Ülkenize, kültürünüze, değerlerinize sahip çıkın. İleride büyük işler başaracaksınız. İşinizi zevk ve özenle yapın. Hepinize başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından okul birincisi Mustafa Medeni mezuniyet kütüğüne plaket çaktı ve öğrencilere diplomaları verildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler