ERÜ'de mezuniyet coşkusu

ERÜ'de mezuniyet coşkusu

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Güzel Sanatlar Fakültesinden 80 öğrenci mezun oldu.ERÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Sabancı Kültür Sitesi’nde...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Güzel Sanatlar Fakültesinden 80 öğrenci mezun oldu.

ERÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen mezuniyet törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Oya Levendoğlu Öner'in yanı sıra çok sayıda akademisyen, öğrenci ve velilerin katıldığı bildirildi.

Flüt ve piyona mini konseriyle başlayan mezuniyet törenin açılış konuşmasını yapan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Öner'in, mezun öğrencilere yeni hayatlarında başarı dilediği belirtildi.

Öğrencilerin 4 yıl boyunca iyi bir eğitim aldıklarına dikkati çeken Öner'in, "Mezun olan öğrencilerimiz, fakültemizde 4 yıl boyunca aldıkları temel sanat eğitiminin üzerine yeni şeyler ilave edecekleri bir sürecin başındalar. Bu süreç içerisinde hayatlarında mutluluğu daim kılmak için en önemli donanım mesleki yeterliliktir. Ülkemizin ve dünyanın birbirine sevgi ile bakabilen gözlere, korkmadan uzatılan ellere, yürekli atılan cesur adımlara ihtiyacı var. Bu başarmak için de yine mesleki yeterlilikten güç alacaksınız." dediği ifade edildi.

Yapılan konuşmaların ardından Güzel Sanatlar Fakültesi birincisi Koreli öğrenci Wonju Lee, mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

Mezuniyet töreni öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından son buldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler