Ertelenen Başakşehir-Konyaspor maçının tarihi belli oldu

Ertelenen Başakşehir-Konyaspor maçının tarihi belli oldu

Ahmet Çalık'ın geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitirmesinin ardında ertelenen Başakşehir-Konyaspor maçının tarihi belli oldu.

Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 24, 25 ve 26. hafta ile Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ve ertelenen 21. hafta Başakşehir müsabakalarının maç takvimi açıklandı.

Konyaspor'un Başakşehir'le oynayacağı 21. hafta maçının tarihi belli oldu. TFF'nin açıkladığı karara göre Konyaspor, Başakşehir'le 22 Şubat 2022 Salı günü karşılaşacak.

Son oynanan Adana Demirspor maçıyla puanını 42'ye çıkaran Konyaspor, ligde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Yeşil beyazlıların şampiyonluk yolundaki rakibi Trabzonspor ise Giresunspor'la 1-1 berabere kalarak haftayı 51 puanda tamamlamıştı.

Konyaspor'un programı şu şekilde:

konyaspor-maclari.jpg

TÜRKİYE KUPASI PROGRAMI

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda oynanacak müsabakaların programı belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 8 Şubat Salı, 9 Şubat Çarşamba ve 10 Şubat Perşembe günü oynanacak karşılaşmalarının programı şu şekilde:

8 ŞUBAT SALI
14.30 Kasımpaşa- Gaziantep Futbol Kulübü
17.30 Fatih Karagümrük - Konyaspor
20.30 Fenerbahçe - Kayserispor

9 Şubat Çarşamba
13.30 Bandırmaspor - Sivasspor
17.30 Hatayspor - Antalyaspor
20.30 Denizlispor - Trabzonspor

10 ŞUBAT PERŞEMBE
17.30 Aytemiz Alanyaspor - Adana Demirspor
20.30 Beşiktaş - Göztepe

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.