Ergo-Mıyc Kış Trofesi 4. Ayak tamamlandı

Ergo-Mıyc Kış Trofesi 4. Ayak tamamlandı

Marmaris'te düzenlenen, ERGO-MIYC Kış Trofesi Yelkenli Yat Yarışlarının dördüncü ayağı sona erdi

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen, ERGO-MIYC Kış Trofesi Yelkenli Yat Yarışlarının dördüncü ayağı sona erdi.

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından organize edilen ve iki gün süren yarışların dördüncü ayağına, Rusya ve Türkiye'nin değişik yerlerinden 27 yatla yaklaşık 180 kişi katıldı.

Yatlar, yarış için uygun olan rüzgarlı havada antrenman turları attı. Hakem heyeti, rüzgarın yönüne göre körfez içinde start verdi. Dubaların etrafından ilk önce dönerek birinci olmak için mücadele veren yatlar, körfezde renkli görüntüler oluşturdu. Kıyıdaki vatandaşlar, yelkenlileri ilgiyle izledi, fotoğraf çekti.

Yarışların ardından hakem heyetinin yaptığı değerlendirme sonunda dereceye giren yatlar belirlendi.

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Halit Keskin, yarışların IRC-1, IRC-2 ve IRC-3, IRC-4 sınıflarında gerçekleştirildiğini söyledi. Keskin, hafta sonu iki gün gerçekleşen yarışlarda rüzgar olduğu için yarışların çok iyi geçtiğini, yarışçıların çok bir keyif içinde yarıştıklarını ifade etti.

Marmaris Uluslararası Yat Kulübünden yapılan açıklamaya göre, 4. ayak yarışlarında sınıflarına göre ilk 3 dereceyi elde eden yat ve sahipleri şu şekilde oluştu:

IRC-1

1- Victory (Targan Hazarhun), 2- Goblin-3 (Erhan Karaca), 3- Strekoza (Mikhail Mischenko)

IRC-2

1- Hayta (Zafer Öznur), 2- Ladies First-Cordelio S. School (Canan Özdemir), 3- Palmarina Sailing İzmir Yelken (Kaan Özgöneç)

IRC-3

1- İskorpit-Netsel Sailing Team (Bülent Celik), 2- MNG Kargo-Alto (Mustafa Serdar Öner), 3- Sirius (Tunca Çalışkan)

IRC-4

1- M2 (Mustafa Tezcan), 2- Akdenize (Bülent Açıkyıldız), 3- ERGO-Blue Birt-2 (Mehmet Özdaş)

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :