Ergen ailesinin acı günü! Ahmet Ergen Hakk'a yürüdü

Ergen ailesinin acı günü! Ahmet Ergen Hakk'a yürüdü

Konya'nın Sarayönü İlçe Müftüsü Hüseyin Ergen ve Şarkışla Milli Eğitim İlçe Müdürü Mevlüt Ergen'in babası Ahmet Ergen Hakk'a yürüdü

Konya'nın Sarayönü İlçesi Müftüsü Hüseyin Ergen ve Sivas'ın Şarkışla İlçesi Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen'in babası Ahmet Ergen vefat etti.

Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Ahmet Ergen bu akşam hayatını kaybetti. Merhum Ahmet Ergen'in cenazesi 5 Temmuz Pazartesi (bugün) Parsana Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Musalla mezarlığına defnedilecek.

Oğulları Hüseyin ve Mevlüt Ergen babalarının vefatını, "Muhterem babamız Ahmet Ergen hakkın rahmetine kavuştu. Güzel yaşadı güzel öldü. Allah babamıza rahmet eylesin mekanı cennet, derecesi yüksek olsun. Cenaze namazı yarın 05. 07. 2021 pazartesi öğle namazını müteakip Musalla Mezarlığı Parsana Büyük Camii'nde kılınacaktır" ifadeleriyle duyurdu.

Memleket ailesi olarak merhum Ahmet Ergen'e Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum