Ereğli'ye 8 milyonluk 5 prestij cadde

Ereğli'ye 8 milyonluk 5 prestij cadde

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelere yaptığı "prestij cadde" çalışmaları kapsamında Ereğli'de 5 ana caddede düzenleme yaptı. Büyükşehir...

 Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelere yaptığı "prestij cadde" çalışmaları kapsamında Ereğli'de 5 ana caddede düzenleme yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yaptığı açıklamada, yeni Büyükşehir Yasası ile 28 ilçe merkezinde ana cadde düzenleme çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Ereğli'deki ana cadde çalışmaları dahilinde 4 caddeyi tamamladıklarını, bir caddenin yapımının ise devam ettiğini bildiren Akyürek, şunları kaydetti:

"Bütün ilçelerin alt yapı çalışmalarını tamamlayarak, metropol görünüme kavuşması için ana cadde, park, mahalle yolu gibi yatırımlara ağırlık verdik. Konya'nın büyük ilçeleri arasında yer alan Ereğli ilçemizi daha modern bir görüntüye kavuşması için ilçe merkezindeki Sanayi, Kazım Karabekir, Atatürk ve İnönü caddelerinde toplam 4 kilometrelik alanda başlattığımız alt yapı, drenaj, kaldırım ve asfalt kaplama çalışmalarını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Rasim Erel Caddemizdeki çalışmalarda ise sona yaklaştık."

İlçeye yapılan prestij cadde düzenlemelerinin 8 milyon 100 bin liraya mal olduğu bildirildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :