Ereğlispor’da futbolcular kazan kaldırdı

Ereğlispor’da futbolcular kazan kaldırdı

BAL'da mücadele eden Konya temsilcisi Ereğlispor’da futbolcular, Kulüp Başkanı Bilgin Kamış’ın yaptığı açıklamalar sonrası idmana ve maçlara çıkmama kararı aldı

 

Ereğlispor’da futbolcular, Kulüp Başkanı Bilgin Kamış’ın yaptığı açıklamalar sonrası idmana çıkmama kararı aldı. Kamış, Tanju Albayrak, Mert Erdoğan ve Hami Çolak’ın kadro dışı bırakıldığını ve bundan sonra takımda oynamalarının söz konusu olmadığı yönünde yaptığı açıklama sonrası futbolculardan açıklama geldi. 

Yeşil-beyazlı futbolcular, yönetimin bugüne kadar verdiği sözleri tutmadığını bu 3 futbolcunun sadece futbolcuların alacaklarını dile getirdiği için kadro dışı bırakıldığını savunarak, “Biz takım olarak kadro dışı kalmış arkadaşlarımızın yanındayız. Onlar bu takımda olmadığı sürece takım idman ve maça çıkmayacaktır” açıklamasına bulundu.

ereglisporda-(2).jpg

 

İŞTE FUTBOLCULARIN AÇIKLAMASI

“Başkan Bilgin Kamış’ın açıklamasından sonra biz futbolcular olarak açıklama yapma gereği duyduk. Sezon başından bu yana ne sıkıntılar yaşadıysak bunları Ereğli halkına, gerçek taraftarlara duyurmak istedik. İlk olarak sezon başından başlarsak malzeme, yemek, ulaşım vs sıkıntılarından dolayı sezon başı kampını geçiremedik. Çift antrenman yapmamız gerekirken tek antrenmanlarla sezona hazırlanmaya çalıştık. Fakat her türlü sıkıntılara rağmen biz futbolcular olarak elimizden geleni yapmaya çalıştık ama verilen sözler tutulmadığı için sezon başında ayrılan arkadaşlarımız oldu. Sezon başından bu yana verilen sözler tutulmamaya devam etti. Anlaşılan peşinatlardan 4-5 kişi haricinde diğer futbolcuların ilk taksitleri bile ödenmedi. Ödenen 4-5 kişi de ilk taksitlerini parçalar halinde aldılar. Bu 4-5 ay sürede peşinatın ilk taksitlerinden hiç para almayan arkadaşlarımız da var. 500,1000, 2000, 3000, 4000 TL alan arkadaşlarımız da var. Tüm bunlara rağmen bu güne kadar sustuk ve bekledik ama bizde bir yere kadar dayanabildik. Daha dile dökemediğimiz şeyler var, bunu da sosyal medyada takım halinde canlı yayında söyleyecek şeylerimiz olacak.

SÖZLERİNİ TUTMADILAR, TELEFONLARA BİLE BAKMADILAR

Yöneticiler; Osman Kökbudak, Osman Koçak, Terzi Mehmet Tunç, Mehmet Güler ve Kulüp Başkanı Bilgin Kamış bize sezon başından beri söz verip oyaladılar ve verdikleri tarihler geldiğinde telefonu bile açmadılar, yine sözler verip yine tutmadılar. Bu takım arkadaşlığını, kardeşliğini bozmadı. Aldığımız bu karar bireysel alınmış bir karar olmadı, takım hâlinde küçüğünden büyüğüne alınmış bir karardır. Başkan Bilgin Kamış canlı yayında kadro dışı kalmış futbolcuları dile getirdi. Toplantıda takımın büyüklerinden Tanju Albayrak, Mert Erdoğan ve takım arkadaşımız Hami Çolak takımı savunmak ve desteklemek amacıyla konuşarak haklı olarak takımın alacaklarını dile getirdiği için yönetim tarafından suçlu ilan edilmiştir. Bu karardan hocaların bile haberi yoktur. Biz takım olarak kadro dışı kalmış arkadaşlarımızın yanındayız. Onlar bu takımda olmadığı sürece takım idman ve maça çıkmayacaktır. Ayrıca bu zamana kadar verilen sözler tutulmadığı takdirde yine çıkılmayacaktır.”

ereglisporda-(1).jpg

Etiketler :