Ereğli'de Muhtarlar Lokali Hizmete Açıldı

Ereğli'de Muhtarlar Lokali Hizmete Açıldı

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından, ilçede bir ilk olan Muhtarlar Lokali, Fatih Parkı'nda düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi, ilçedeki muhtarları bir araya getirmek ve hizmetlerini daha etkin bir şekilde koordine etmek amacıyla Fatih Parkı içerisinde Muhtarlar Lokali'ni açtı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca ve Türkiye Muhtarlar Federasyonu Ereğli Dernek Şube Başkanı Mahmut Coşkun da katıldı.

Ereğli'de Muhtarlar Lokali Hizmete Açıldı

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, "Muhtarlarımızla birlikte Ereğli'ye hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. El birliğiyle, gönül birliğiyle huzur şehri Ereğli'nin inşasında muhtarlarımızla birlikte başarıya ulaştık. Bu yeni dönemde de aynı azim ve gayretle hizmet etmeye devam edeceğiz. Fatih Parkı'nın eski halini hatırlarsınız, şimdi ise Selçuklu yıldızı formundaki ahşap Muhtarlar Lokali ile güzel bir mekan haline geldi. İnşallah bu lokal, birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek güzel günlerin tanıklığını yapar. Ereğli'nin bir ve beraber olmanın şerefini yaşamasını diliyorum" dedi.

Ereğli'de Muhtarlar Lokali Hizmete Açıldı

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Ereğli Dernek Şube Başkanı Mahmut Coşkun, başkanlarına teşekkür ederek, "Bize bu tesisin bahşedilmesi nedeniyle başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Kendisi her zaman bizleri sabırla dinlemiş, destek olmuştur. Sağ olsunlar, var olsunlar; iyi ki varlar" şeklinde konuştu.

Ereğli'de Muhtarlar Lokali Hizmete Açıldı

Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca ise, "Devletimizin emrinde, halkımızın hizmetinde bugüne kadar görev yaptık. Başkanımız Hüseyin Oprukçu'ya muhtarları bir çatı altında topladığı bu güzel yeri sağladığı için teşekkür ediyoruz. Sağ olsun, var olsun" dedi.

Ereğli'de Muhtarlar Lokali Hizmete Açıldı

Açılışın ardından Ereğli Belediyesi tarafından davetlilere ikramda bulunuldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.