Ereğli'de kamyoneti hurdaya çeviren kamyon beton direği ikiye böldü

Ereğli'de kamyoneti hurdaya çeviren kamyon beton direği ikiye böldü

Ereğli ilçesi Türkmen Kavşağı yakınında yaşanan trafik kazasında pancar yüklü kamyon ile kamyonet çarpıştı. Kaza sonucu 2 kişi yaralandı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde Türkmen Kavşağı yakınında meydana gelen trafik kazasında, D.E. yönetimindeki pancar yüklü kamyon ile Z.G. idaresindeki 42 YZ 254 plakalı kamyonet çarpıştı.

k1.jpg

Çarpışmanın etkisiyle kontrolü kaybedilen pancar yüklü kamyon, bir akaryakıt istasyonu girişindeki kaldırıma çıkarak beton direğe çarptı. Beton direği ikiye bölen kamyondaki pancarlar çevreye dağılırken, kazaya karışan kamyonet ise hurdaya döndü.

k2.jpg

Kazada kamyonet sürücüsü ve yanında bulunan yolcu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye, ambulans ve polis ekipleri, kamyonda sıkışan yaralılara müdahale etti.

k3.jpg

İtfaiye ekiplerinin çabaları sonucu sıkıştıkları yerden çıkartılan yaralılar, sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

k4.jpg

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.