Ereğli’de İplik Yüklü Tır Devrildi: 1 Yaralı

Konya’nın Ereğli ilçesinde kontrolden çıkarak refüje çarpıp devrilen iplik yüklü tırın 27 yaşındaki sürücüsü yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza, saat 16.00 sıralarında Konya-Adana kara yolu üzerindeki Hortu Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.B. (27) idaresindeki 27 AJR 348 plakalı iplik yüklü tır, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak refüje çarptı ve devrildi.

Devrilmenin etkisiyle araçta maddi hasar oluşurken, sürücü yaralandı.

tir-devrildi-eregli.jpg

Ekipler Sevk Edildi

Kazanın ardından olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüye ilk müdahale kaza yerinde yapıldı.

Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından sürücü, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tahkikat Başlatıldı

Kazanın meydana geliş nedeni ve detaylarına ilişkin tahkikat başlatıldığı bildirildi. Yetkililer, sürücülerin özellikle kavşak ve ana arterlerde daha dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.