Ereğli’de 8 yeni açılış

Ereğli’de 8 yeni açılış

Ereğli'de açılan 8 yeni halı sahanın açılışı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın katılımıyla gerçekleşti. Ereğli Belediye Başkanı ve diğer yetkililer, Konya'nın desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ereğli'de, gençlerin ve sporcuların kullanımına sunulan 8 yeni halı sahanın açılışı gerçekleşti. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a yapılan desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Açılış törenine Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat gibi önemli isimler de katıldı.

Ereğli’de 8 yeni açılış

Murat Yiğit, halı sahaların Ereğli'deki birlikteliği yansıttığını belirterek, Konya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Kaymakam Oğuz Cem Murat ise Konya Büyükşehir Belediyesi'nin örnek bir belediyecilik sergilediğine vurgu yaparak, "Konya modeli belediyecilik diye ifade ettiğimiz şey, birlikte çalışma kültürü" dedi.

Ereğli’de 8 yeni açılış

Başkan Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet önceliğinin gençler olduğunu vurgulayarak, Ereğli'deki açılışta bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Altay, "Konya modeli belediyecilik" anlayışıyla birlikte çalışma kültürünü benimsediklerini ve Ereğli'ye yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğini belirtti.

Ereğli’de 8 yeni açılış

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan ise, Ereğli'ye yapılan yatırımların önemine vurgu yaparak, Cumhur İttifakı'nın adaylarını destekleme çağrısında bulundu.

Başkan Altay ve Milletvekili Baykan, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'yu ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Sonrasında, Ereğli esnafını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundular.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.