Ereğli Belediye Başkanı'ndan sert çıkış: Bu benim meselem değil

Ereğli Belediye Başkanı'ndan sert çıkış: Bu benim meselem değil

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, belediye başkan aday adaylığı sürecine ilişkin yaptığı basın açıklamasında, Milliyetçi Hareket Partisi'ne aday adayı olduklarını belirterek, Cumhur İttifakı ile ilgili henüz bir açıklama yapmadıklarını ifade etti.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, belediye başkan aday adaylığı süreci hakkında yaptığı basın açıklamasında, Milliyetçi Hareket Partisi'ne aday adayı olduklarını ve belediye başkanlığı için 5 yıl daha görev yapmayı arzuladıklarını dile getirdi.

Oprukçu, açıklamasında aday adaylıklarının Milliyetçi Hareket Partisi çerçevesinde olduğunu vurgulayarak, "Milliyetçi Hareket Partimize adaylık başvurumuzu yaptık. Aday adayıyız. Adaylık nasip olsun istiyoruz. 5 yıl daha Ereğli’yi vilayet yapmak ve belediye başkanı olmak için yoğun bir gayretimiz olacak" dedi.

Başkan Oprukçu: Hayasızlığın alemi yok

Oprukçu, basın mensuplarının kendisi hakkında ortaya attığı iddialara da açıklık getirerek, "Bazı basın mensupları ifade ediyor; ‘Hüseyin Oprukçu, Cumhur İttifakı’nın adayıyım dedi’ diye. Şimdi, hayasızlığın alemi yok. Benim ağzımdan ‘Cumhur İttifakı’nın adayıyım’ diye bir aday adaylığı veya adaylık cümlesi çıkmadı." şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı ile ilgili konuşmakla yetinmeyen Oprukçu, bu konuda kesin bir açıklama yapma yetkisinin partisinin genel merkezinde olduğunu belirterek, "Cumhur İttifakı olur mu olmaz mı, bu benim meselem değil. O, Milliyetçi Hareket Partimiz ile AK Parti veya diğer bileşenlerin Ankara’da yürüttükleri görüşmeler çerçevesinde şekillenecek bir husus. Dolayısıyla ben onlar adına buradan laf etmeye tenezzül etmem abesle iştigal etmem anlamına gelir" dedi.

oprukcu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.