Erdoğan: Terörle yürüyenlere meydanı asla bırakmayız

Erdoğan: Terörle yürüyenlere meydanı asla bırakmayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yeni pistinin açılışında terörle mücadelede kararlı duruşunu sergileyerek, eski Türkiye'nin geride kaldığını vurguladı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yeni pistinin açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadelede kararlılık mesajları verdi. Erdoğan, "Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrünün tükendiğini" belirterek, 85 milyonun birliğine kastedilmeyeceğine vurgu yaptı.

Erdoğan, terörle mücadelede 21 yıllık bir sürecin ardından hala kararlılıkla ayakta durduklarını ifade ederek, teröristlere ve onları destekleyenlere meydanı bırakmayacaklarını söyledi. "Her yolu denediniz, her taktiği uyguladınız, fakat kutlu yolculuğumuza set çekemediniz" diyerek, terörle mücadelede elde edilen başarıları vurguladı.

Erdoğan şöyle konuştu:

Gözlerimizi hedeflerimizden bir an olsun ayırmayağız. Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez. Terörle ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. 85 milyonun kardeşliğine kastedilemesine aramıza nifak sokulmasına kesinlikle izin vermeyiz.

Terörle bizi yıldıracaklara şu ikazı yapmak da fayda görüyorum. Son 21 yılda her şeyi denediniz. Her yola başvurdunuz fakat bizim kutlu yolculuğumuza set çekemediniz. Terörle yürüyenlere meydanı asla bırakmayız. Son 21 yılda defalarca hüsrana uğradınız. İnşallah yien kaybedeceksiniz. Bir kez daha rezil ve zelil olmaktan kurtulamayacaksınız. Kim olduğunuzu çoık iyi biliyoruz.

Ömrümüz yettiği sürece aziz milletimizin desteği bizimle olduğu sürece sizinle mücadele etmeyi sürdüreceğiz. Terörle yol yürüyenlere, terör örgütlerini maşa oalrak kullananlara, iradesini Kandil'deki alçaklara teslim edenlere meydanı asla bırakmayacağız. Teröriste terörist dememek için siyasi bukalemünların maskelerini indirmekte kararlıyız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.