Erdemli'de uygulama noktasından kaçan otomobil polis memuruna çarptı

Erdemli'de uygulama noktasından kaçan otomobil polis memuruna çarptı

Erdemli'de Mersin Antalya D-400 karayolunda asayiş uygulamasında, durdurulmak istenen bir otomobil polis memuruna çarparak hızla uzaklaştı. Yaralı polis hastaneye kaldırılırken, ekipler kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı

Mersin'in Erdemli ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, durdurulmak istenen bir otomobil sürücüsü, görev başındaki polis memuruna çarparak hızla uzaklaştı. Olayda yaralanan polis memuru S.G. hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri kaçan otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre Erdemli ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Mersin Antalya D-400 karayolunda asayiş uygulaması başlattı. Uygulama esnasında kimlik kontrolü için durdurulmak istenen bir otomobil uygulamada görevli polis memuru S.G.'ye çarparak hızla uzaklaştı. Polis memuru S.G. olay yerine çağrılan ambulansla Erdemli Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis memurunun vücudunda kırıklar olduğu belirlenirken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan uygulama noktasında polis memuruna çarparak hızla uzaklaştığı belirtilen marka ve modeli tespit edilen otomobilin sürücüsünün yakalanması için çalışmalar ise sürüyor.

Erdemli'de uygulama noktasından kaçan otomobil polis memuruna çarptı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.