Erciyes Teknopark'ta "Sera Kuluçka" programı

Erciyes Teknopark'ta "Sera Kuluçka" programı

KAYSERİ (AA) - Erciyes Teknopark'ta, Sera Kuluçka Programı'nın 4.aşaması olan Pro Sera evresinde girişimcilere yönelik sunulan hızlandırma programları...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Teknopark'ta, Sera Kuluçka Programı'nın 4.aşaması olan Pro Sera evresinde girişimcilere yönelik sunulan hızlandırma programları anlatıldı.

Erciyes Teknoparktan yapılan yazılı açıklamada, Sera Kuluçka Programı'nın 4.aşaması olan Pro Sera evresinde, yetişmiş şirketlere ya da kendi imkanlarıyla kurulan firmalara piyasaya tutunabilmeleri, yeterli büyümeyi sağlayıp pazarlarını genişletebilmeleri için gerekli desteklerin verildiği kaydedildi.

Pro Sera'da temel amacın, şirketlerin ulusal pazarda önemli bir pay sahibi olarak uluslararası pazara açılabilmelerini sağlamak olduğunun ifade edildiği açıklamada, bu kapsamda şirketlerin profesyonelleşmesi, kurumsallaşması ve markalaşması için birebir mentorluk hizmetleri verildiği kaydedildi.

Pro Sera aşamasında, şirketlerin profesyonelleşmesi, kurumsallaşması ve markalaşması adına eğitimler düzenlendiği ve şu an 58 şirketin bu program kapsamından yararlandığı aktarıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler