Erciyes Kayak Merkezi'ne "mükemmellik" ödülü

Erciyes Kayak Merkezi'ne "mükemmellik" ödülü

KAYSERİ (AA) - Erciyes Evrensel Kış Sporları ve Turizm Merkezi, dünya çapında önemli tatil ve seyahat destinasyonlarına verilen "Tripadvisor Mükemmellik...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Evrensel Kış Sporları ve Turizm Merkezi, dünya çapında önemli tatil ve seyahat destinasyonlarına verilen "Tripadvisor Mükemmellik Sertifikası" ile ödüllendirildi.

Ziyaretçilerin yaptığı yorumlar neticesinde 2016'da "Tripadvisor Mükemmellik Sertifikası" ödülü alan Erciyes Kayak Merkezi, 2017 yılında da konuklarının görüşleri ile tekrar ödül almaya hak kazandı.

Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı, üst üste iki yıldır dünyanın en büyük seyahat sitesi olan Tripadvisor'dan dünya çapında önemli bir ödülü almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Erciyes, Kayseri Büyükşehir Belediyesinin devasa yatırımları ile dünya standartlarında bir turizm merkezi haline gelerek tüm dünyadan kayakçıların teveccühünü kazandıklarını kaydeden Cıngı, "Yerli ve yabancı misafirlerimizin kayak merkezimize gelip buradan memnun şekilde ayrıldığını bilmek bizi daha üst hizmet sağlama noktasında oldukça teşvik ediyor." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler