Erbakan Vakfı Genel Başkanı Erbakan:

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Erbakan:

"Aradan 15-20 sene geçtiğinde bugün, Erbakan hocamızın o uyarısından çok daha ileri gidildiğini görüyoruz. CIA'in, dünya siyonizminin ve dış güçlerin bu malum cemaati maşa olarak kullandığını ve hocamızın söylediği gibi bu cemaatte yetişen gençlerin öneml

BURSA (AA) - Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Aradan 15-20 sene geçtiğinde bugün, Erbakan hocamızın o uyarısından çok daha ileri gidildiğini görüyoruz. CIA'in, dünya siyonizminin ve dış güçlerin bu malum cemaati maşa olarak kullandığını ve hocamızın söylediği gibi bu cemaatte yetişen gençlerin önemli bir kısmının maalesef siyonizme asker olarak kullanıldığına, canlı olarak şahit oluyoruz." dedi.

Erbakan Vakfının Yıldırım İlçe Teşkilatının açılış törenine katılan Fatih Erbakan, burada yaptığı konuşmada, Necmettin Erbakan'ın uyarıda bulunduğu birçok konuda önemli gelişmelerin yaşandığını belirtti.

Necmettin Erbakan'ın yıllar önce terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen cemaati ile ilgili uyarılarda bulunduğunu anımsatan Erbakan, şöyle konuştu:

"Erbakan hocamız bundan 15-20 sene evvel malum cemaatin okul ve dershanelerinin önünden geçmek bile son derece büyük bir prestij meselesi olarak görülürken, malum zatın adı 40 kere düşünülerek ağızlara alınırken, kendisine 'Muhterem hocaefendi hazretleri' diye hitap edilirken, bu malum cemaatin okullarında okumak çok makbul bir şey olarak görülürken, Erbakan hocamız, 'Bu malum cemaatin okuluna giden, sohbetine katılan genç ileride siyonizmin askeri olur' uyarısını yapıyor."

Malum cemaati eleştirmesi nedeniyle Necmettin Erbakan'a, "Bir tek siz mi İslam'a hizmet edeceksiniz? Yoksa siz bunları kıskanıyor musunuz?" gibi soruların yöneltildiğini anlatan Erbakan, "Aradan 15-20 sene geçtiğinde bugün, Erbakan hocamızın o uyarısından çok daha ileri gidildiğini görüyoruz. CIA'in, dünya siyonizminin ve dış güçlerin bu malum cemaati maşa olarak kullandığını ve hocamızın söylediği gibi bu cemaatte yetişen gençlerin önemli bir kısmının maalesef siyonizme asker olarak kullanıldığına, canlı olarak şahit oluyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Necmettin Erbakan'ın uyarıda bulunduğu konularda gelişmelerin yaşanmaya devam ettiğini belirten Erbakan, "15 Temmuz darbe girişiminden sonra şahit olduğumuz olaylarda Avrupa ve Amerika'nın sahte dost ve müttefik olduğu, samimiyetsiz oldukları bir kere daha ispatlandı. 15 Temmuz darbe kalkışmasından sonra, Amerikan yönetiminin açıklamaları ve tutumu, Amerikalı generalin açıklamasıyla adeta 'Darbe başarısız olduğu için üzüldük' diyecek." ifadelerini kullandı.

Erbakan daha sonra beraberindekilerle vakfın ilçe teşkilat binasının açılışını gerçekleştirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :