Engin Taş'ın öldürüldüğü ‘İyi niyet cinayeti’ davası devam ediyor

Engin Taş'ın öldürüldüğü ‘İyi niyet cinayeti’ davası devam ediyor

Afyonkarahisar'da gündeme gelen 'iyi niyet cinayeti' davasında, Engin Taş'ın öldürüldüğü olayın ikinci duruşması gerçekleşti. Tutuklu sanıkların duruşması devam ederken, tanık ifadesi bekleniyor.

Afyonkarahisar'da, kamuoyunda "iyi niyet cinayeti" olarak bilinen olayın davası devam ediyor. Engin Taş'ın hayatını kaybettiği olayın ikinci duruşması Afyonkarahisar 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü.

Tutuklu sanıklardan S.Ç.'nin mahkeme huzurunda hazır edildiği duruşmada, suça sürüklenen çocuk V.Ç. (17) ise avukatları tarafından temsil edildi. Şehir dışında olduğu öğrenilen tanık İ.S.'nin ifadesi ikinci duruşmada da alınamadı.

Olay, 2 Aralık 2022 tarihinde Kadınana Caddesi üzerinde meydana gelmişti. İddiaya göre, Engin Taş'ın çalıştığı fırına gelen iki genç kız, kendisinden yardım istemiş, ardından yaşanan olayda Taş bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. İkinci duruşmada, maktul Engin Taş'ın 16 yıllık eşi ve 3 çocuğunun annesi Ö.T.'nin olayın ardından şikayetçi olup daha sonra şikayetini geri aldığı ortaya çıktı.

Mahkeme, ilk duruşmada alınan tanıkların beyanları doğrultusunda her iki sanığın da maktulu bıçakladığına dair ifadeler üzerine dosyadaki kamera görüntülerini Ulusal Kriminal Büro'ya gönderme kararı aldı. Tanık İ.S.'nin üçüncü duruşmada hazır edilmesine karar veren mahkeme, her iki sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Davanın devamında, olaya ilişkin detayların netleşmesi ve tanık ifadesinin alınması bekleniyor.

Engin Taş'ın öldürüldüğü ‘İyi niyet cinayeti’ davası devam ediyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.