Engellilerden "teröre lanet" yürüyüşü

Engellilerden "teröre lanet" yürüyüşü

Sağırlar Konfederasyonu üyesi grup, TBMM Dikmen kapısından Güvenpark'a kadar yürüyerek, bölücü terör örgütü PKK'nın saldırılarını lanetledi

ANKARA (AA) - Sağırlar Konfederasyonu üyesi grup, TBMM Dikmen kapısından Güvenpark'a kadar yürüyerek, bölücü terör örgütü PKK'nın saldırılarını lanetledi.

TBMM Dikmen kapısı önünde toplanan grup, buradan trafiği engellemeyecek şekilde Güvenpark'a yürüdü. Grup, ellerinde "Türk-Kürt kardeştir', "Ellerimiz konuşuyor, terörü lanetliyoruz", "Terörün dini, dili, genci, yaşlısı, engellisi ve sağırı olmaz" gibi çeşitli dövizler taşıdı.

Grup adına basın açıklaması yapan Sağırlar Konfederasyonu Denetim Kurulu Başkanı Cemal Özkaynak, güçlü Türkiye hedefinin her dönemde küresel güçleri ve onların yerli iş birlikçilerini rahatsız ettiğini söyledi.

Ülkenin birliğini, bütünlüğü, huzurunu sağlarken şehit olan asker ve polislere Allah'tan rahmet, ailelerine yakınlarına sabır dileyen Özkaynak, "Terör örgütü PKK ile makyajlı terör örgütü DAEŞ'in kullanılması suretiyle Türkiye'yi içine alan bölgede terör ve çatışma odaklı bir iklim değişikliği planlayanların hevesleri kursağında kalacaktır" diye konuştu.

İşaret diliyle de basın açıklaması yapılırken, grup açıklamanın ardından dağıldı.

Engellilerden "teröre lanet" yürüyüşü

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler