Enerji Ticareti Derneğinde bayrak değişimi

Enerji Ticareti Derneğinde bayrak değişimi

GAMA Enerji AŞ Genel Müdürü Tamer Çalışır, Enerji Ticareti Derneği yönetim kurulu başkanlığına seçildi

ANKARA (AA) - Enerji Ticareti Derneği (ETD) Yönetim Kurulu Başkanlığına, GAMA Enerji AŞ Genel Müdürü Tamer Çalışır seçildi.

ETD'den yapılan açıklamaya göre, Olağan Genel Kurulda üyelerin çoğunluğunun oyunu alan Tamer Çalışır, derneğin yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

ETD Yönetim Kurulu başkan vekilliklerine ise Limak Enerji Üst Yöneticisi Birol Ergüven, Enerjisa Elektrik Enerjisi Toptan Satış AŞ Genel Müdürü Armanç Ekinci ve APLUS Enerji Yatırım Danışmanlık Teknoloji ve Ticaret Ltd. Şti. temsilcisi Mustafa Karahan getirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çalışır, ETD'nin, kuruluşundan itibaren serbest piyasanın oluşturulmasında önemli bir rol üstlendiğini belirterek bugüne kadar görev yapmış tüm başkan, yönetim kurulu üyeleri ve çalışma gruplarında emek vermiş üyelere teşekkür etti.

Çalışır, ETD'nin şeffaf, rekabetçi, liberal ve ülkenin büyümesine katkıda bulunacak bir enerji ticareti piyasa yapısının kurgulanması ve işletilmesinin sağlanmasına destek vermek amacıyla kurulduğunu belirterek, bu hedeflere ulaşmak için kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte gerçekleştirecekleri çalışmaları hız kesmeden devam edeceklerini kaydetti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :